HELSINKI CITY MARATHON -MYYNTITUOTTEET

UUSI - Helsinki City Marathon -hupparitakki
Huippu laadukas vetoketjullinen HCM hupparitakki sopii niin rentoon vapaa-aikaan kuin treeneihinkin. Materiaali flex fleece siirtää tehokkaasti kosteutta, kuivuu nopeasti ja ulkopinta hylkii tuulta. Hupparitakissa on rinnassa tyylikäs Helsinki City Marathon -painatus.

UUSI - Kunniamaratoonareiden piké-paidat
Kunniamaratonpaidat on tarkoitettu niille uurastajille, jotka ovat juosseet useamman Helsinki City Marathonin. Kunniamaratonpaitoja on saatavilla 5, 10, 15 ja 20 -maratonin merkinnöin. Kunniamaratonpaidasta on tehty täysin uusi versio. Tyylikästä Craftin pikeepaitaa on saatavana mustana tai valkoisena.

Kunniamaratonmerkit ja -riipukset
Kultaiset kunniamaratonmerkin ja -riipuksen voivat hankkia juoksijat, jotka ovat juosseet useamman Helsinki City Marathonin. Kunniamaratonmerkkejä ja - riipuksia on saatavilla 10, 15 ja 20 HCM:n jälkeen. Merkkejä ja riipuksia on saatavilla rajallinen määrä. Kysy lisää sähköpostitse.

TULOSSA: Helsinki City Marathon 2018 -paita
Ensi kevääksi valikoimaan tulee jälleen uusi tekninen Helsinki City Marathon 2018 t-paita. Materiaali on pehmeä, mukavan tuntuinen ja nopeasti kuivuva. Hihassa on vakiopainatuksena Suomen lippu. Paidan voi myös tilata omalla nimellä varustettuna lisähinnasta. 

Katso kuvat, hinnat ja tuotetiedot tilattavista tuotteista täältä.

Tilaa upeat HCM-tuotteet tästä (sähköinen tilauskaavake)

Maksutavat:
Lasku tilauksista tulee sinulle sähköpostilla. Maksa lasku eräpäivään mennessä. Tuotteet lähetetään sinulle maksun jälkeen.

Toimitus:
Tuotteet toimitetaan kotiin postitse. Kotimaan toimituksiin lisätään 5 € käsittely- ja toimituskulu ja ulkomaan lähetyksiin 10 €. 
Toimitamme tuotteet isommissa nipuissa noin kuukausittain, esim. marraskuussa tilatut paidat saadaan toimitettua joulukuussa.

Jäikö kysyttävää? 
Lähetä meille sähköpostia os. maraton@sul.fi